Boterhammen met gebakken champignons, verse geitenkaas, honing en noten

M014403_12957-43679_Recette_2016.03_2500
BIJ PICARD:
  • 300 g champignonmengeling
  • 8 sneetjes meergranenbrood
  • 1 afgestreken soeplepel tijm
  • 1 koffielepel look
BIJ DE KRUIDENIER:
  • 200 g verse geitenkaas
  • 3 soeplepels acaciahoning
  • 50 g gehakte nootjes
  • 3 soeplepels olijfolie
  • Peper, zout

Boterhammen met gebakken champignons, verse geitenkaas, honing en noten 

 Voor 4 personen

  • Zonder ontdooien
  • Voorbereiding: 10 min
  • Bereiding: 13 min

Verwarm de oven voor op 180°C (ovenstand 6).

Bak de champignons in een braadpan op een gematigd vuurtje samen met de tijm, de knoflook en 1 soeplepel honing to het vocht van de champignons helemaal verdampt is (ongeveer 13 minuten).

Meng de olie met de overige honing in een kom en kruid met peper en zout.

Toast de sneetjes brood 2 minuten in de broodrooster en smeer er geitenkaas op. Verdeel de gebakken champignons op het brood en strooi er de gehakte nootjes over.

Besprenkel met het olijfolie-honingmengsel en serveer meteen.